torsdag 29 januari 2009

Så kul att komma hem...



När det ligger post hemma som man längtar efter...Ett album och En doodlegeenie... Som jag tänkte använda typ med glitterglue och sånt, som jag såg i Scrapparazzis blogg här

Kram

Lite show...

Har gjort en kalender. Använde Mirabylls datumcirklar som mall, gjorde typ egna, med hjälp av dem. sen tog jag lite blommor jag fått av Cath. från Prima, några myrbrads, ett par qk nyckelpigor och till sist några stämplar, akryldroppar och dymotext... Najs va, jag gillar verkligen resultatet själv...
Sen ville jag göra något för en vikarie som varit så trevlig och vikarierade för mig i höstas. Så jag altrade en cholkladkaka. Gillar tanken, det blir liksom ett ätbart kort, och man slipper ha kort drällande överallt, när man tröttnat på det äter man upp det och kastar papperet... jag använde en stämpel jag fått (jag tror det är från Kat, men kan vara i någon round robin också) sen akryldroppar (det var en tanke med hur de skulle sitta från början, men jag verkar ha tappat den, eller också kommer jag inte ihåg nu att jag ville ha det så...) och blommor (från Stellas.nu) och Prima. Bokstäverna fick vi sist jag var hos Zornitza på Scrapparazzi-träff. Annars har jag tyvärr hamnat i shoppingträsket. När jag inte är ute och shoppar på diverse olika scrap-web-affärer så budar jag på tradera... ibland på fel saker... hahaha... Men men, hittills är jag rätt så nöjd med vad jag fått hem. Problemet är bara var jag ska göra av allt... dramaten börjar bli full.
Kram

fredag 23 januari 2009

Ååå en award

Tack snälla Catharina för den fiiina awarden jag fick av dig.


Här är reglerna:
1. Vinnaren sätter loggan på sin blogg.
2. Länka till personen som utmärkelsen kom från.
3. Nominera minst sju andra bloggar
4. Länka till dessa bloggar i din blogg
5. Lämna ett meddelande till personerna på deras bloggar.

senare uppdaterar jag det här inlägget med vilka som får tillbaka den förutom Cath...

Cath
DJSmurf
Mella
Anki
Jenniiz
Karåla
Kamilla

Kram

torsdag 22 januari 2009

Träffas någon?

Tänkte hyra kvarterslokalen 21 mars för att scrappa lite. Hade tänkt mig en 5-6 stycken. Är det någon som är intresserad så kan ni väl anmäla er här... eller maila på m_slevin@hotmail.com.

Tanken var att börja vid 11 tiden och sitta så länge vi orkar. Maken kan åka och köpa mat åt oss till självkostnadspris och vi kan ordna med fika och så.

Kram

onsdag 21 januari 2009

Trött

tisdag 20 januari 2009

Hallå

Jag vill åka till London... Jag vill! Jag vill! Jag vill!

JAG VILL!!!

måndag 19 januari 2009

Hurra

Ibland är det extra kul att komma hem. Idag t.ex. så låg ett brev med 2 st dies i brevlådan... Från Tradera. Den ena diesen var "halvbillig" och den andra "helbillig"... så jag är helnöjd. I brevet fick jag även några extra löv... NAJS.
Så nu har jag massor med dies och grejor, jag har vunnit en till, men den är tydligen till cb, så jag får väl använda den hos Cath, i "värsta fall" ha den liggande hos henne... Men, men vi får se.

Nu ska jag laga mat.
Kram

Var inne

Och kollade i Ankis blogg, hon hade gjort ett "Manga-jag" typ, jag snodde hennes idé för det var jättekul att göra en Mii, så varför inte... Jag blev snyggare som Manga... hihihi. Kolla själv!



och jag menar i min värld ser jag ut så här... att det efter bilden slutar nedåt pöser ut och blir dubbelt så stooort kan man väl ignorera. Sen sitter pricken lite högre upp, det erkänner jag...fasen den sitter ju på andra sidan också... ja ja nobody´s this perfect anyway...

Kram

söndag 18 januari 2009

En stulen liten scrapstund.

I går skulle jag egentligen på födelsedagskalas, men jag var så himla trött. Jag orkar liksom inte svara på frågan "hur mår du?" och "mår du bättre nu" och "hur går det på jobbet". Jag kan knäckas för mindre. Jag måste hela tiden tänka på att ingen frågar för att vara elak, eller för att de är nyfikna utan för att de bryr sig. De är inte Papparazzi utan vänner och bekanta. Det är liksom bara vissa jag kan säga ifrån till, en tjej (och då indirekt en kille) på jobbet. Hon tog det bra hoppas jag, jag sade bara "fråga inte..." Vissa, de som liksom varit med hela racet är det helt OK att de frågar, de vet ju vad jag menar när jag svarar och jag känner inte det där otroliga behovet av att förklara, vilket i slutänden gör mig ledsen.

Så istället för att gå på kalas så stannade jag hemma med Gabbe.

Vi satte oss och pysslade. Jag gjorde 10 st journal grejor, och förberedde 8 receptkort, (det är jag och den som startade swappen anmälda efter 2 dagar...) Sen satte jag igång med en BOM.

Jag kallar den "Nytt år, nya möjligheter"

Den är tydligare och mycket mer orange i verkligheten. Tyvärr hade jag klistrat fast ett foto med massor av scrapperglue innan jag ångrade mig och valde om det som är där nu, som också går i en mer orange ton än som syns. Jag hade tänkt ha med den i någon utmaning men dels vet jag inte om de är aktiva ännu och dels är jag inte nöjd med kortdelen.

Jag har i alla fall använt ett orange cs bazzil, var det mönstrade papperet kommer från Cloud9design (fiskars) och heter Luster floral (det var ett hårt papper som var svårt att rulla, det sprack liksom), och sen har jag klippt en sol från ett papper fullt med solar, som jag aldrig sett förut, och punchat cirklar av rött och gul cs. Tillsist har jag använt filtblommor från Lollos pyssellåda...

Kram

måndag 12 januari 2009

Nyfikna... Ok

Jag tänker faktiskt bara nominera ett par stycken...


Jag pallar liksom inte mer, men man fick tydligen nominera typ 8 st... Det hade DJSmurf gjort.

I alla fall så har mina dies kommit nu... Tradera inköpen. Hittills har jag blivit överbjuden i alla auktioner som inte avslutades på jullovet...


Nu är det i alla fall bara att sätta igång att scrappa igen, för jag har städat mina scrapsaker. Önskar jag hade plats att ha allt utspritt, så det inte ligger nedpackat.
Apro på ingenting köpte jag en ny behå idag. Massor med pengar... Men att gå i en som inte passar är värre än att ha för små skor!!! Men nu... La de swinge... hihi.
Kram

Jag har fått en award av DJSmurf! tack så jätte mycket!!!


Detta är “kriterierna” för denna award!Dessa utsedda bloggar är osedvanligt charmerande och söta, inte upptagna av utmärkelser och själviskhet. Syftet är att sprida vänskap. Vårt hopp är att nya vänskapsband kommer att knytas mellan dessa bloggar, ju mer utmärkelsen sprider sig. Var snäll och ge lite extra uppmärksamhet till dessa!! Kopiera in texten o bilden i din blogg och skicka sedan vidare utmärkelsen till åtta andra bloggare. Lycka till!
Nu ska jag välja 8 stycken bloggar, kommer dom:
eller vänta jag måste tänka lite, återkommer senare med namn
Kram

fredag 2 januari 2009

Nytt år...

Ja god fortsättning på er alla där ute. Nu är det firat med buller och bång, eller var det bullar och tång... för åt gjorde vi. Tur som vi har brukar vi ju fira med Cath. och hennes familj, och Cath lagar underbar mat och hennes man bakar matbröd "too die for". Vi åt och åt och åt. Mums säger jag bara. Nyårslöften och kramar utbyttes vid skålandet kl. 0.00, jag t.ex. lovade att försöka att låta bli att äta godis i år, vilket jag genast glömde bort...räknas det ändå för jag spottade ut det så fort jag kom på och svalde inget???

Köpte mig en squeeze strax före jul och nyss var jag inne på tradera och lade bud. Hoppas jag får något, men gode gud, hoppas att jag inte vinner alla mina auktioner, det skulle ruinera mig året ut!!! Jag tyckte ju att jag behövde ett alfabete, och några dies...
Var i Linköping strax före jul, det blev en najs dag med Sabine. Shoppade 2 saker... en klänning till Hannis och en punch till mig...
En stooor punch..

Jag hade 5 mål för mitt förra år, jag tänkte ta 5 för i år också...

Gå ned minst 10 kg
Söka nytt jobb och försöka komma tillbaka till grundskolan
Inga depressioner i år
Åka utomlands
Inte äta godis/dricka läsk

Inte världens lättaste, men men. Jag nådde 3 av 5 förra året då jag hade:

Åka till Disneyland
Åka till England med Lenamaria (det var den sista jag missade)
Jobba hela året (sjukskriven hela dec och halva nov)
Få bort alla smålån (höll på att gå i stöpet i och med att vi köpte ut syrran från lotten)
Betala bort min kontokortsskuld.

I alla fall, god fortsättning på er alla

Kram