fredag 26 februari 2010

En tuff vecka

Det har varit en aktiv och omvälvande vecka med många konstiga kingelkrokar. Men summa kardemumma blev VAB idag. Stackars Hanni är lite sjuk. Nu ska jag gå in och kolla på fotografer, och om de kan trolla med undertecknad.
Kram

söndag 21 februari 2010

Härlig söndag

Vi var i Uppsala och åkte kälke och hälsade på hos makens bror, med fru. Jättehärligt. Fick ett fint kort på äldste sonen också. Vi fortsatte dagen med att åka till Sollentuna Centrum och umgås lite över en Schnitzel och Sushi. Jättenajs. Mina barn är bäst!!! (för mig i alla fall?)
Kram i den underbara vintern från mig

onsdag 17 februari 2010

AJJJ

Alltså, jag vill bara säga AJ!!! Och jag har inte en aning om varför...
Stackars mig
Kram

tisdag 16 februari 2010

Dagens projekt

Pappersmappar
Kram

måndag 15 februari 2010

Jag har gjort mitt eget papper....

Det här är det material jag använde, ett vitt cs 12"x12", en svart tunn tusch, och 2 färgpennor... Sen ritade jag en bård, och lade små blommor och blad liknande saker på det...och ritade en liten tuva med blommor i hörnet

så färglade jag bladen i grönt och blommorna i rött...
Nu saknas bara en sak.
Nyckelpigor så klart...
Jag är nöjd, det här ska jag göra en riktigt fiiin vår LO om.
Kram

Alltså, man blir ju glad

Va, hur supergullig får man vara... jag kan till och med ursäkta att det är en fjäril på bokmärket... Då ni. Då är det bra. på de små lapparna med pandorna på står det hur himla bra jag är ;)
Underbart
Tack E.
Kram

söndag 14 februari 2010

Är så jävla less på vissa människor.

Alltså, hur jävla idiotiska får människor egentligen vara? Jag blir bara så less att allt alltid ska handla om att vinna eller förlora, att alltid stå på någons sida, och att vissa alltid bara tänker på hur de själva ser ut i andras ögon. Det finns verkligen människor där ute som inte kan se att om de alltid ska vinna, så kommer någon alltid att förlora, och då kanske man inte direkt kan gå framåt??? Att, att sprida lögner och hitta på saker om andra, inte löser problem, utan skapar dem. Att aldrig kunna se någon i ansiktet och säga, jag tycker att du gjorde fel. Då kan man inte heller ändra något, utan kommer bara att gå runt i samma cirklar hela tiden. Curling är en sport som utövas på is, inte ett sätt att leva. Att man måste curla i ett vuxet förhållande... HALLÅ!!!

Mitt största problem är att jag anpassar mig till alla situationer som uppstår, jag trivs inte alltid, jag låter, gråter och klagar, men jag gör det. Jag förlåter alltid, och ger inte bara EN ny chans, utan så länge jag hör att du menar det (även om det bara är just nu) ger dig en ny chans. Jag har alltid förlåtit, och gör det fortfarande. Men jag söker inte upp dem jag blivit sviken eller kränkt av längre.

Tar du bara från mig, så kan du vända dig någon annanstans. Energistationen Maggan är stängd. Jag har sååå många bra personer i mitt liv, så många som ger lika mycket som de tar. Så många som älskar mig för den jag är, och jag älskar tillbaka. Jag förlorar ingenting på att du väljer bort mig. Det är DU som gör. Du som bara tar energi, ljuger och framställer mig för andra som något jag inte är. Du som bara tänker på dig själv, och inte har någon som helst självinsikt och inte något behov av att förändra dig, trots att du förlorar inte bara vänner, utan även familj.

DET ÄR DIG DET ÄR SYND OM, DET ÄR DU SOM BEHÖVER HJÄLP, DET ÄR DU SOM HAR PROBLEM. ÄR DU INTE EN DEL AV LÖSNINGEN, ÄR DU DEFINITIVT EN DEL AV PROBLEMET.

Alla ni som vet vem JAG är.
Jag vet vilka ni är.
Kram på er

Dagens nöje

har kollat hus det var lite sunkit, luktade apa, men om man river ut allt inomhus, och gör om alla golv mm. så???
Kram

torsdag 11 februari 2010

Kolla vad jag har fått...

Hoppas ni är riktigt avis, för jag är jätteglad.
Hemstickade av min favvo kollegas mamma!!!
Gulle henne! TACK!

Kram

måndag 8 februari 2010

Fredag till söndag

Fredagen började med att Hannisen somnade direkt hon kom hem från dagis, Tio minuter efter det att bilden togs spydde hon som en liten hund. Varför säger man spy som en hund??? I alla fall så fick hon inte rida, men eftersom hon mådde bättre och ingen annan verkade vara sjuk, så fick hon gå på kalas ändå...

Erk, nja han var bara söt...
På söndagen var vi på "Det regnar köttbullar" en trevlig film. Hanni var såååå lycklig att vi åkte pendeltåg... Gissa hur glad hon var när vi åkte Arlanda Express på vägen hem...
Själv somnade jag vid 17.30 och sov till 7.40...
Det ni
Kram


torsdag 4 februari 2010

Om man inte var lärare...

Min väninna Sabine har ett spännande inlägg i sin blogg, som jag började fundera på själv. Om jag inte var lärare, vad skulle jag vara då???

Det tål att tänkas på.

I mina drömmar...

Konstnär

Författare

Heltidsstuderande med bara nöjesstudier

PA till någon Amerikansk kändis

REALITY CHECK!!!

Kontorist

Kassörska

Kundmottagare

Stå vid löpande band och packa saker

Butiksanställd

Så spännande var det. Inte särskilt. Jag är nog rätt nöjd med att vara lärare så länge det går. Snart kommer ju domedagen här på jobbet. Men jag tänker skita i det, för jag kan ändå inte påverka den... HAHAHAHAH *litevansinnesskrattliksom*

Vad skulle du jobba med om du inte hade ditt jobb?

Kram

Alltså


Vad ni än säger, jag gillar snööö...
Kram

måndag 1 februari 2010

Konsert

Var på Globen och kollade på Depeche Mode igår kväll (söndag). Är trött som en Gök, men det var värt det. Platserna var väl inte de bästa. Om ni tittar noga, ser ni att det är en 4kantig högtalare, bakom den spenderade Dave en stor del av tiden, tur som är är han en rörlig artist, och stod mest med ryggen till framför trummisen... Andy stod i bra rampljuset. samma med Martin, så länge han inte sjöng sina solonummer... Jag är faktiskt rätt så facinerad, att en artist står så mycket med rumpan mot publiken. Spelar egentligen ingen roll, för jag och de nästan 29 tusen andra där var glada ändå.

Ja, vissa var väl inte så glada, men de kallas inte musik kritiker för inte... 1 Varför skulle man vägra? 2 Rutin, har man vart ute nästan hela tiden i 2-3 år, är det lika bra att köra på. Eller... Själv är jag helnöjd. Och jag menar, de är ju inte så att man vill se något annat än DM. DM är DM, sen skiter jag i om någon kritiker tycker att man ska gå på cirkus varje gång man går utanför dörren. Visserligen var det inte helt dåliga artiklar, i hans blogg står det mer delade meningar, jag köper det bra, men inte det dåliga. Det är sånt där som beror på smaken, och den är ju bekant som baken, delad.

Sova, ja. Det är i alla fall roligt att pendla, ska nog fortsätta med den trenden. Först kom tunnelbanan, och Japan dyker upp i sinnesvärlden, där alla knuffas in i vagnarna. Sen kom vi till Centralen, då hade alla Pressbyrån stängt, så det blev en läsk för 29 kr på baren där mitt i Centralhallen.

Tåget kom i tid, vi gick på. I högtalarna pratade någon, jag reagerade på att han sade "vi beräknas vara...åker nu" men tänkte inte mer på det. När vi stått utanför Karlberg i 10 minuter och han tar till mikrofonen igen, ligger hela tåget i små fnittrande högar eftersom han(som pratar) är så fruktansvärt timid. "Det här är meddelande till alla resenärer. Jo, eh det verkar som om vi inte kommer kunna stanna i Karlberg, och hm, ni som skulle gått av där...kanske kan ta er tillbaka på andra/här ligger vi i fnittrande högar/sätt..sen hörde vi inget mer förutom slut på meddelandet" sen kom han tillbaka igen "Det här är ett meddelande till alla resenärer, jo det verkar som om dom ska försöka att få oss in på Karlberg station ändå på något sätt, slut på meddelandet" efter en stund " Det här är ett meddelande till alla resenärer igen, (och nu åker tåget bakåt, mot Centralen igen) vi kommer att vara tvungna att åka tillbaka till centralen igen, jag ber om ursäkt för de olika meddelandena jag ropat ut men det blir nya bud snabbt från TC och... /fnitter fnitter fnitter/slut på meddelandet. När vi kommer till Centralen, så släppte de på nya människor, flera som varit på gick av och tog taxi hem. Tågchauffören låssas som ingenting (HALLÅ VI KOM IN PÅ STATIONEN FRÅN FEL HÅLL!!!) och säger i högtalarna, det här är ett meddelande till alla resenärer, tåget går mot Märsta... Suck, det kändes skönt att gå av i Solna och köra hem.

Det var mina nattliga äventyr.
Kram