onsdag 31 mars 2010

Försäljning

Idag lyckades jag sälja 6 kort... det korta som jag visade i inlägget för 2 gånger sedan. Och 5 med samma Layout, i olika färger... Känns så kul att stå med så många nöjda människor, OCH pengar i handen...
Kram

fredag 26 mars 2010

Ännu ett kort.

Har fått göra dem i parti och minut... Har inte ens hunnit få hem swirlbeställningen... Men Jag gillar formatet, och layouten påminner ju om varandra. Inuti, ungefär så här har alla korten sett ut inuti...
Baksidan... Som sagt, samma koncept!
Kram!!!

måndag 22 mars 2010

Skapat....mer...

Har gjort 2 kort, ett till Lycka till kort. Baksidan satte jag först ihop så här, kolla resultatet längre ned. OBSERVERA att JAG har fjärilar på alla sidor... Så här ser det ut inuti, även det kort jag gjorde igår hade en liknande insida.
Framsidan blev typ såhär, med en blå rand, eftersom stommen blev blå. Se sista bilden i den här serien.
Så här ser resultatet av baksidan ut. Jag är sååå nöjd.Sen gjorde jag ett födelsedagskort också, i en mindre variant, de tidigare var 12x6", det här blev 6x6" titta inte på såret på min hand, skrapade den mot Ullas balkong. När jag var där och hade majsigt i fredags.Baksidan...
Våriga kramar

söndag 21 mars 2010

Ett kort...

Ja, som vanligt en hektiskt helg, med middagsbjudningar hit och dit... ridning, fotboll, husvisningar osv. Så igår kväll, när hallonsaften tagit slut, satte jag mig med ett kort som jag ska göra. Det här blir framsidan. Blommorna därnere blev lite annorlunda, och jag har hällt glaze och glitter på blommorna också... Kramelikram.

måndag 15 mars 2010

Födelsedagar och tårta...

Av svärmor och svärfar fick födelsedagsbarnet en tååårta... Vi hade just köpt Pizza, och ätit, så det blev en liten bit kvar ;)
Jag hade gjort ett kort till födelsedagsbarnet... Övning kommer att ge färdighet... Det var ett staflikort... Men det fungerar bättre om man har någon dekoration på underdelen liksom....
I alla fall sitter vi nu alla nöjda och kollar på film! Najs!
Kram

söndag 14 mars 2010

En stressig vecka, med en fullspäckad, men trevlig helg

Veckan har varit fullsmockad med möten, nya och gamla lektioner, genomgångar av material, för att visa vad eleverna har kvar för betyg...och faktiskt en lista med elever som ska ha betyg. Har redan dubbelt så många som förra året. Hurra!!!


Helgen började med Tacos med Ossy, och vi käkade så vi nästan sprack. Lördag morgon åkte vi och badade, sen köpte vi present till Erks kompis, och godis. Sen hem, till stallet...Det blev "tjejen" igen. Sanna blev mindre glad, eftersom hon inte gillar att gå i vänstervarv... Sen åkte vi hem, och förberedde oss för att gå och äta Oxfilé hos Larssons. Det var najs.


Söndagen var enda bokade saken att födelsedagsfika och fira L. Han är ju tonåring, och i den åldern har man ju lite jobbigt, L vet inte vad som är upp och ned... ;)




Köpte halvfabrikatskakor, chocklate chip cookies de var mumma.

Kram

söndag 7 mars 2010

Scrapträff i Karlstad!!!

Jag började med att göra en enkel namnbricka hemma hos Cath. kvällen innan. Vi bodde på en liten B&B i Karlstad, Birgittas. Här är utsikten från Norra rummet, som vi hade på 2 våningen.
Varsin liten najs säng.
Ett kök, något suddigt...
Första kvällen satt vi på prisutdelning, och fick se välkomstskylten till Karlstad!
Jag gjorde inte så mycket som man kan tro att jag skulle hinna med på 2 dagar... Ett födelsedagskort till Nelle.

Ett påskkort, som är gjort som ett stativkort.

Ett CD fodral
En ask...

En ny Namnskylt.
Ett bokmärke.
Ett födelsedagskort till Matte.
Embossing på baksidan.
En 6x6 LO
Ett födelsedagskort till Cath.
Mina små vildingar...
En JulLO
En LO, familjen åker ArlandaExpress.
De andra i familjen...
De hade en fotograf där, som tog ett fotografi på mig, en LO embossat och klart...
Från konserten med Depeche Mode
Det var allt för denna gången...
Kram på er!!!

fredag 5 mars 2010

Jobbig vecka (o. tävling)

Vab, sjuka makar, intervjuer och Sportlovspalats. Övernattande barn som vaknat sjuka... Japp. I morgon ska vi (jag och Cath.) åka till Karlstad. Jobbigt. Men förhoppningsvis kul.

Lina har utmanat mig att göra en "lär känna mig" LO. Lägg in en länk bland kommentarerna, och tävla lite, om en liten pysselöverraskning.

Kram

onsdag 3 mars 2010

Suck

Snart är det dags... Jag både ser fram mot det och inte. Har inte scrappat bilder sedan i höstas, inte känt något behov av det ens. Men i helgen är det Karlstad som gäller. Vi får väl se... Jag har inte ens lyckats packa något ännu. allt står bara i högar i vardagsrummet. Både jag och familjen blir galna. Snubbelvänligt! Hoppas jag drabbas av inspiration när jag kommer fram.
Kram