måndag 26 april 2010

I lördags när vi var i stallet, hade Hanni Acke, och en tjej som hjälpte henne, men de skulle rida ut, så jag tog en promenad och följde med efter (för när Erk tränade satt jag och läste en bok i solen). I alla fall var backarna kring stallet fyllda med de här små rackarna... Blåsippor. Vilket härligt vårtecken. Vitsippor och Tussilago i all ära. Men våren är inte här förrän du sett lite Blåsippor!!!På kvällen for vi på kryssning, jag och 6 polare. Vi som haft sådant sjå med att fylla den 7 platsen (8) så går L och blir sjuk. Kul var det i alla fall. Jag har väl egentligen aldrig blivit så uppvaktad i hela mitt liv som på den här 40års dagen. jag har ju liksom firat i flera dagar och fått presenter som aldrig förr... Tack för en jättetrevlig helg tjejer.
Kram

torsdag 22 april 2010

Min födelsedag

Min man scrappade ett kort till mig... det första jag såg var baksidan, vilket visar hur viktigt män tycker att det är att göra något fint där!!! Sen kom framsidan. Orginellt?

Jag hoppas att ni ser att det står GBATTIS vilket fick mig att skratta roat! :)
sen var det insidan, och liksom Hannas kort, var det här maken hade lagt ned mest arbete.
Vid närmare titt stod det:
Så jag lyfte på fliken:
Så jag tog 40 snabba ut mot bilen och hamnade... EH, well här...
Efter ett sms till maken och några extra steg satte jag mig i bilen, och såg tyvärr inte presenten, utan bara en tom ask. Sen insåg jag att jag inte skulle få något guldhalsband, och blickade mot stället där stereon sitter... och VIOLA :) där satt den, en sprojlans ny...
På jobbet har jag fått ett presentkort från Panduro, som ska gå till en scrapväska (14 kollegor hade skrivit på)... och en jättefin korg med ???Violer??? från en annan avdelning, där ytterligare 4 har skrivit under, så jag känner mig mycket populär. Sen fick jag 40 rosor och ett helt ENORMT kort från I och M också har det rullat in SMS, och MMS hela dagen, för att inte tala om Facebook, där det varit HUR många som helst, gamla vänner, nya vänner och alla sorters elever som grattat.
En underbar dag.
KRAM!!!

tisdag 20 april 2010

Nu är jag på gång

Även om det mest känns som jag sitter och glor. Här ligger 2 varianter av en LO utlagda på bordet (samtidigt som jag kollar 2½men, facebook och pratar med födelsedagsbarnet). Den här varianten är den som är mest lik i dagsläget Funderar på att lägga på texten :
Jag gjorde även ett kort till Gabbes lillsyrra. Blev rätt nöjd.
Kram

måndag 19 april 2010

Uppdatering

Så här blev det...

Kram

fredag 16 april 2010

Ja

Igår var vi och tittade på ännu ett hus. Det roliga i kråksången är att varje gång, säger maken, "Men Kusinen och hennes man tittade på hus i 13 år"... Spela roll. Jag är inte dom, vi kan inte vänta, vi har helt olika förutsättningar. Jag vill inte kolla på vad skit som helst bara för att kolla liksom. BLÄ säger jag till sånt.

När vi kom hem satte jag mig och tittade på ett papper, sen ett till. sen klippte jag lite, rotade fram lite saker och några foton... det här är ett foto under arbetet. Layouten är nästan klar nu, och jag är nog nöjd. I eftermiddag gör jag klar den och ni borde få beskåda den i morgon!! Kram på er...

onsdag 14 april 2010

Suck, att göra...

Läsa: the Islamic threat, myth or reality
Planera inför helgen
Titta på ännu ett hus
Städa
Tvätta
Rätta resterande nationella prov
Packa ner alla jävla böcker och material
*gråter* Överlämningarna...

OSV, tror ni på allvar att jag kommer att hinna sova någonting innan sommarlovet... Det blir liksom bara kortare tid kvar och mer och mer att göra.

Grrr

måndag 12 april 2010

Avklarat:

Mohammed and the origins of Islam, KLAR
Deklaration för båda vuxna, KLAR
Ett schysst kort, Carpe Diem, KLAR
Barnen sover, KLAR

Japp, då e de bara resten kvar, av världens mest stressiga vecka. Låt mig tillägga att jag tycker att det är asdåligt av försäkringskassan att förlänga utbetalningsperioden, så att det tar typ 5 veckor att få utbetalning av vab pengar...
Kramen på er alla

söndag 11 april 2010

Ja, jag är en av de få

Ja, utav de lärare som antagligen skulle uppskatta 40 timmars arbetsvecka, 5 veckors semester... och högre lön. Men det beror på att jag inte klarar av dessa lov. Suck. I alla fall måste hela skolvärlden omorganiseras om det ska ske... Ja ja...
Ungarna har mått pyton under hela ledigheten i omlott. I fredags var det Hannis tur. Så på lördagen efter fotbollsträningen, åkte jag till verkstaden och fick våra nya däck, sen drog jag till Hollywood... Scrapträff i Rotebro, hade visserligen avbokat min plats, och hade inte något material med mig. Men jag köpte en jättecoool, jättestoor punch.
Mitt lilla matsalsbord i vardagsrummet håller sakta på att utvecklas till ett scraphörn, vi har scrappat/pysslat där en hel del.
Annelie fick ett jättekort med sin present, som var prydnadskuddar och en flaska vin... ja, man fyller bara 40 en gång, men det är svårt att hitta presenter.
I morgon är det arbetsvecka. Hoppas alla barn är friska och krya.
Kramelikram

tisdag 6 april 2010

Nymöblerat

Myltade in ett bord i vardagsrummet...Fick faktiskt plats...
Kram

måndag 5 april 2010

Påsken i Märsta

Har varit full rulle som vanligt. Hann göra ett kort. LååååångFredagen var lugn och trevlig, vi var hemma och mysade med godis och film, lördag åt vi lunch hos svärisarna och sedan hämtmat på kvällen. Med filmtitt igen. Familjemys... och jag gjorde det här fiiina kortet.
Storbild...
På söndagen hjälpte jag raraste LM att flytta. Man får ta de tillfällen man får att umgås ibland. Jag bar handväskor och skor... F lät mig inte bära tyngre. Sedan åkte vi hem till I och M och åt en jättesmarrig middag, Hanni följde med och vi hade jättetrevligt.
Idag kommer Cath. med familj och vi ska äta här. Så nu har jag inte tid att blogga mer... matlagning på G.
Kram

torsdag 1 april 2010

Påsk

Glad påsk på er kära bloggläsare...

Sen har jag gjort en Mirabyll och beställt massor från Wildorchid... fast inte några hydrangea... var får man tag i riktigt billiga såna???

Kram