tisdag 28 september 2010

Nu är det gjort!!!

En ny mobil är påväg hem hit! Hoppas jag inte kastar reservtelefonen i väggen innan den kommer (den kan ju studsa tillbaka och göra mig illa)
Kram

Dödsfall i familjen... ja nästan alltså

Jag har sagt adjö till min älskade mobiltelefon. Den är HELT SLUT. Istället använder jag nu vår reservtelefon. Ja, vi har en sån, för vi är rätt så eh, hur ska jag uttrycka mig, glömska, slarviga mm. jag glömde t.ex nycklarna till jobbet hemma igår, och handväskan på jobbet.

I alla fall är det dags att skaffa en ny mobil. Den jag hittat är en Nokia (såklart) X-3-02 touch and type. med både touchscreen OCH siffertangenter. Fast det blir nog en sån dära billig råååsa sak istället. Den här (ZTC typ eller något) suger riktigt fett. :(

Har hittat ett roligt fotobearbetningsprogram som tydligen är gratis som jag ska ladda ned hemma... det heter PhotoFiltre. Det verkar helt okej i alla fall.

Fast, jag ser ju ut så här... Klippte bort Cath. hon var snyggare än jag.
Kram

torsdag 23 september 2010

Det är mycket nu

Man hinner knappast uppdatera innan man glömt vad man ska säga. Sitter på jobbet och planerar inför veckan som ska komma. Hemma är man helt slut. Gick och lade mig när jag kom hem igår... tråkigt.

lördag 18 september 2010

Full rulle

Ja, fast igår var det mer det ena än det andra om vi säger så. Jag och snällaste sötaste H åkte på en kryssning (igen...) och hade Hur Trevligt Som Helst. Eftersom jag haft en del, ganska mycket att göra och tänka på på sista tiden så kändes det bra att ha ett brake just nu. För om 2 veckor ska jag ju till Karlstad och scrappa... och då vill jag ju inte vara utbränd... Jag roade mig idag också med att beställa 88 nya kort att scrappa. Härligt. Som om jag inte redan hade miljontals liggande... Måste hinna sortera mina scrappsaker, och kort. tänkte faktiskt försöka lägga ihop vissa som kan tänkas att jag använder.

På båten idag satt jag och läste runt i lite bloggar, jag kan inte rå för men min favoritblogg just nu är Fredrik Backmans på Cafe. Han är för underhållande. Han får mig nästan alltid att le.

Funderar över min religionskurs. Har just läst en bok som heter "Who speaks for Islam, what a billion muslims really think" Jag tycker faktiskt att den borde vara obligatorisk läsning för alla amerikaner, och vissa övriga. Härligt när man kommer över något så pedagogiskt och informativt. Berättade jag förresten att vi var för få (2) på distanskursen, så att det blev en "skrivkurs" i stället. Nu ska jag tydligen snart spotta ut ett PM, i någon okänd fråga, eller 2, för att sedan skriva en B-uppsats om det. Måste kolla med någon duktig SYVare om det finns Engelska B på distans någonstans, i alla fall inte på Uppsala Universitet.

Nu orkar jag faktiskt inte skriva mer.
Kram på er!

fredag 10 september 2010

Alltså...

Kände mig lite pysslig, så när en (1) elev frågade om det inte fanns bokmärken. Så gjorde jag ett till var och en... ja, som ni ser, en super enkel modell (använde mina swappade 15x15 cm), med en namnutskrift, och laminat. Alla papper har mönster även på baksidan... Allt för idag. Over and out!!!
Kram

torsdag 9 september 2010

Ja, jag är väl konstig

Det jag längtar mest efter just nu är en lugn eftermiddag, men vad gör jag. Jo som den jag är så drog jag iväg till IKEA och shoppade en soffa. JA, EN SOFFA, OCH JA, ENSAM. Japp, lugnt och skönt! ELLER INTE, kan någon bara slå mig i skallen???
Kram

måndag 6 september 2010

Ännu en lugn helg i mitt liv???

Ja, jag har ju specialiserat mig på lugna helger (ELLER HUR???) I alla fall var den här inte så stor skillnad från alla andra, kräftfest hemma på fredagkvällen, ned till fotbollscafet lördag morgon, motståndarlaget lämnade WO så jag fick åka hem. Sen vilade jag, packade lite kartonger och åkte iväg till Hannis ridning. Hon fick Albin, en häst hon sväääär på att hon aldrig ridit förut. Den nya BFF fick inte följa med men det var tät kontakt, och Hanni och hennes BFF sprang fram och tillbaka och fram och... (ja ni fattar). Jag, Hanni och Gabbe åkte till Lenita i Solberga och fikade, sen åkte vi hem, shoppade sallad och Pizza, för att packa och varva ned somnade typ 21...

Söndag, visst mycket lugnare, iväg på fotbollsmatch med Erk, sedan åkte vi förbi IKEA och handlade en loftsäng. Ut till landet och hälsade på Marianne och Björn, som just kommit hem från Tallin. Sen hem, packa lyfta ut säng ur vårt rum, skruva ihop säng i rummet, stoppa in ännu en säng, börja möblera, äta mat, möblera i vårt nya sovrum, sätta mig och kasta 1,5 säckar av Hannis leksaker (VÅGA inte tala om det för henne)... sen tog jag slut, jag har säkert inte heller nämnt hälften, Hanna och BFF sprang kors och tvärs igen... M@GS SLUT!!!