tisdag 31 maj 2011

Grääääs änka

Japp, har skickat iväg gubben till lotten, där får han bo tills han är snäll igen!!! och städa toaletterna! Sån e jag. Igår organiserade jag ihop fotboll och livet alldeles själv, hämtade till och med en kompis till Erk och körde hem honom, innan jag handlade... Middag. Det hade jag ordnat innan! Idag har jag avhandlat ett utvecklingssamtal, jobbar sent, organiserat hämtning av lillplutten, som blev försenad... Hon dansar på Disco sernisatt. När jag kommer hem blir det Nudlar med bacon och ostsås till middag. Köpte ett stort paket bacon, så min son nivethansominteäternågotgott kan få lite utan sås... I morgon? Jodå, då ska jag jobba, jobba och jobba... sen ska jag dra med mig L till polisen!!! mOHAHHHAhaaaa

fredag 27 maj 2011

Glömd födelsedag

Kollegan fyller år i morgon... Jag gjorde i alla fall ett kort han får på måndag...
Tog 5 minuter... AKUT kort kallar jag det...
Kram

torsdag 26 maj 2011

Spontant bara

Gjorde jag en tårta igår. Iof så hade jag grädde på, så Erk ville inte ha, och så hade jag banan i, så L ville heller inte ha... Sen gillar Hanni inte jordgubbar så där mycket, så hon avstod från en större bit. Gabbe ska inte äta så mycket tårta, så jag tror jag åt typ halva själv...
Men det var värt det... MUMS!!!
Kram

onsdag 25 maj 2011

Två snabba...

Fick en beställning på kort så där bara apropå...
Två likadana, enkla som bara den...
Kram

Glömde jue

Glömde ju lilla Ellas kort, observera älvorna...
Kram

Två beställningskort

Och lite till:
Beställningskort, gjorde 2, så jag har ett "över"
 Eget hoppas mamman till lilla Mini inte tjuvkollar i min blogg:
 Det andra alternativa beställningskortet, observera att det faktiskt är fjärilar på båda lila korten...
 Och det sista beställningskortet, gillade det här papperet som jag köpte på rea på Mässan i Karlstad... Nu är det slut...
Har beställt fler gula rosor, men borde ha beställt lite annat också.... Stackars mig måste beställa mer saker.
Kram

måndag 23 maj 2011

Mer pyssel

Ett snabbt beställningskort:
Tänkte lite monokromatiskt sådär... Hm. Jag blev rätt så nöjd.

söndag 22 maj 2011

Ännu en tidig morgon

Ja, jag försökte faktiskt somna om. Väldigt länge. Men nu sitter jag här vid köksbordet och käkar frukost. Kaffe, äpple och vaniljyoghurt. Vi hade inte några corn flakes, så det fick bli en husman i som fest så här på mors dag. Grabbarna var uppe seent i natt, de kollade "Sagan om ringen" och så sällskap lär dröja. Lite stolt känner jag mig över att jag klarade av alla gårdagens uppgifter. Jag har ont i kroppen men just nu inget jag inte kan leva med. Idag ska gardinomtagen upp, och så ska jag kolla på fotboll, Erk ska spela vid 15 tiden. Hoppas vädret håller i sig eller blir bättre. Ska nog surfa in på SMHIs hemsida.

Kram

lördag 21 maj 2011

Klockan 06.05 en lördagmorgon

Ja, jag älskar ju egentligen att sova länge på morgonen. Men då och då så känner jag att det är bättre och mer najs att gå upp. Ja inte för att jag inte försökte somna om när jag vaknade vid fem över sex, hade nog inte kunnat sova på en stund men ändå, jag provade till och med en annan säng. I alla fall... Kl 07.13 hade jag satt i en tvätt, en tumlare, kokat kaffe, sorterat massor med skor, och burit ut dator med sladdar och allt i solen, och här sitter jag nu och svettas, innan klockan är 8 ens...

I går så åkte vi till lotten och lämnade tillbaka bilen vi lånat från svärföräldrarna, jag klarade mig i några timmar sen drog vi och hämtade min bil, köpte fredagsmys och åkte hem.  Väl hemma satte jag på en tvättmaskin, vek veckans tvätt, sorterade i köket (sopor faktiskt) sen tog jag tag i Hannas rum, som hon lyckats göra ointagligt på 2 veckor, med hjälp av en kartong full med prylar som inte hörde till hennes rum. Så nu känns det klart där inne. Lyckan var fullständig när hon insåg att Hannah hade egen säng, och jag hade lyckats hitta fram hennes nappflaska.
Idag samlar jag mig för att byta från vinterdäck på min bil (ja, den åkte ju till farbror mekanikern ett par dagar innan man skulle byta), sedan åka till andra förrådet och tömma det, bör ta ca 2 vändor, sen är det piassawakvasten som väntar... Jag ska också bestämma var min Scrapmöbel ska stå (Jo Lasse får ha åsikter, det har han jämt, oroa er inte) och slutligen vika dagens tvätt (som faktiskt innehåller mer än ett par av mina plagg den här gången, det är bra mycket produktivare att tvätta själv när ens egna kläder behöver tvättas)

Sen?
Sen ska jag SLAPPA!!!
Kram på er

fredag 20 maj 2011

torsdag 19 maj 2011

3 inlägg på en dag

Ja, lite mycket, men jag är trött... Är det en ursäkt? Kanske inte. Har jobbat sedan 7.30, och nu är hon 18.30, och jag ska jobba en halvtimme till. Inte det att jag inte trivs, men jag är slut sedan igår, då jag slet ... av mig genom att hämta massa saker, flytta saker och packa upp saker, för att avsluta med att hänga upp 2 duschdrapperier...

Ville bara klaga

Kram

Lite till mellan jobb och allvar

Lunchrast för en expresscrappare...
Kram

Ett till

I morse gjorde jag ett till som jag lägger upp nu på rasten.
Kram

onsdag 18 maj 2011

Pyssel på jobbet

Idag pysslade vi lite på jobbet, jag lyckades göra 2 kort, det ena fotade jag det andra inte. De var typ likadana, fast det ena var 10x15 och det andra som jag fotade var 15x15, texten på det andra är som den i på detta kortet, och det stod Grattis, 
Baksida
 

Mitten

Framsidan
Nu är det bara 2 kort kvar att åstadkomma, ett dop och ett student till... Tjejerna jag satt med (elever) hann göra 2 och 3 kort, så de är också blivande expresscrappare.

Flytten, nä prata inte om det...

tisdag 10 maj 2011

Det börjar komma ikapp

Och jag är trött, less och hängig. Måste inse att man kan skjuta upp till i morgon att packa upp kartonger, och att man inte behöver må dåligt för det. Åkte till IKEA igår. Kändes bra. Målet är att i helgen ska de kartonger som står i vardagsrummet vara uppackade eller utflyttade, barnen ska ha packat upp sina kartonger och jag ska må fina fisken. Har börjat promenera lite igen och försöker äta vettigt. Enkelt när man har bestämt sig, men det kanske inte blir lika nyttigt varje gång.

lördag 7 maj 2011

Hallå bloggen!!!

Har ju lite funderingar så där. Alltså, det är egentligen 3 huvudfrågor.
1. Varför fattar folk som man INTE vill umgås med, prata med eller ens veta av, inte vinken, sparken eller ens den raka tillsägelsen?

Sluta och umgås och bry dig om någon som inte önskar din närvaro. Sluta hitta på massa ursäkter, sluta hitta på massor, du har verkligen inte en aning, eller hur. Jag vill att du slutar att kontakta mig och de mina. Nästa gång lägger jag ut hur jag känner på de communitys du besöker och sen polisanmäler jag.

2. Varför har man sällan tid att umgås med dem man verkligen VILL umgås med ( ja, antagligen för att man måste umgås med de från fråga 1)

Sorgligt, vill ha mer tid för dig!!!

3. Varför beter sig ofta vuxna som om de inte behöver ta något ansvar what so ever och att det är någon annans fel...hur lär man då ungdomarna vad som är rätt.

Jag tycker att vi är alla människor som kan göra fel, ja, men man måste faktiskt ta ansvar för vad man själv gjort. Eller hur. Respekt och insikt är fasen något som saknas i dagens värld. Hur ska vi kunna lära våra barn att man ska respektera varandra, tider och egendom, när vi själva beter oss som 2 åringar eller liknande. Ingen  nämnd ingen glömd. Men att hitta på saker om varandra när man är över 12 är faktiskt helt oförsvarbart.

Att idolisera 1 av sina barn, och helt enkelt skita i övriga är så himla mycket vanligare än man tror, och tro inte att de barn som inte är favoriserade inte fattar vad som händer. Bara för att vi är snälla och inte kräver något, betyder inte att vi inte fattat, och inte heller att vi inte skyddar det mer omtyckta barnet i dina ögon från sånt som är dåligt. Ingen rök utan eld. Jag ser så mycket skit varje dag. Jag projicerar INTE, men vissa av er därute, borde ta er en tankestund och fundera över vad som är rätt, vad som är fel, och hur i hel**te ni själva ställt till era liv.

Jag har min egen självvalda familj där ute... Ni vet vilka ni är och att jag älskar er. Men det finns så många som inte har någon, som blir svikna och som känner sig svikna. Såna får såna som jag ta hand om.

Du får tycka vad du vill om mig, för jag har inte tid med såna som du. Jag måste ta hand om dem som du spottat ut, som du tuggat och spottat ut. Såna som du känner att du inte vill ha att göra med. I dina ägon är jag något hemskt, men kom ihåg, det är bara för att du själv inte vill vara den du är som jag måste vara den jag är.

Kram

fredag 6 maj 2011

Äntligen fredag...

Kan ju vissa tycka, själv är jag tveksam. Jag känner mig en aning trött. Har tydliga utbrändhetssymptom, och är allmänt grinig. Ingen bil, kartongerna packar inte upp sig själva. Jobbar häcken av mig, önskar att den ville stanna kvar för det är jobbigt att dra upp byxorna hela tiden. Jag menar faktiskt inte bildlikt jobbar häcken av mig utan bokstavligt. Sen tycker jag faktiskt att om jag nu ska slita, och om jag nu ska tappa någon som helst vikt, så kunde det väl vara lite på framsidan, istället för den nästan obefintliga rumpan... Jag behöver faktiskt lite fett att sitta på där...

tisdag 3 maj 2011

Ja

Jag har ju som nämnt gjort klart Historia A, prövningen, och det var en prövning (19 sidor om du missade det). Nu har jag huggit in på Historia B. Men det känns ju lite skumt att arbeta på gymnasienivå, när man arbetat med universitetsstudier själv, och ger ungdomarna uppdrag på grundskolenivå. Var ligger gränsen liksom mellan.

Vill tacka alla underbara människor som hjälpte till med flytten, och även de som ville hjälpa till och inte hade möjlighet. TACK! Ni är underbara. Samtidigt kan jag ju slänga in ett ORDENTLIGT TACK!!! Till Carin, vars bil jag kör omkring i. Jag har blivit kär, en Renault Megane, 2007 automat. Underbar, men lite låg i tak för mig, och ännu lägre för 195 cm långa L.

Packa upp, igår var det korv och pommes sen iväg till träningen  fram och tillbaka för Erk, jag hann i alla fall fika med Ulla och hennes dotter, sen packade jag upp 3 kartonger och 4 säckar, ordnade lite i Hannis rum, så jag känner väl att jag fick lite gjort. Lyckan för Erk var ju att han fick sina matchkläder och sin träningsoverall.

Ikväll jobbar jag till 17, sen fortsätter jag hem och packar, tror jag, måste kanske hämta lite barn mellan. Men det är smällar man får ta när man har så många som jag har.3

Resten av veckan är väl som vanligt fullt ös. Vill ju sätta mig och pyssla någon dag. Funderar att försöka bjuda in mig någonstans, eller hitta något event.
Kram

Jo, nu har vi i alla fall flyttat klart

"Bara" att packa upp kartonger kvar..
Hahahaha
Kram