lördag 16 april 2011

Stockholmsdag

Med megamaximultifika... Tjejerna och jag. Rara Sabine, och coola Charlotte. Vi hade en snabb koll på lillgrabben också. Hur söta är inte 1åringar? Särskilt när de försöker springa ifrån mammisen och pappisen. Hehe. Vi gjorde Stockholm i samma ordning som vanligt... Lagerhaus först. Sen letade vi oss fram till Granit, och massor av shoppingställen. Tyvärr hade ingen av oss särskild shoppinglust. Vi köpte ca 3 saker var. Jag köpte en klänning (49 kr) på HM till Hannisen, och etiketter.
Fast vi megadundermaxifikade på Waynes, och vi käkade på Åhléns. Och jag sprang inte därifrån någon gång. Lugn och fin, jag kanske får mina 5 poäng i fika ändå, eller i nya poängsättet 7,5. Vad tror ni? Jag har till och med elever som kan intyga att jag sitter lunchen igenom, och inte går förrän alla som jag kom med ätit klart, åtminstone 90% av gångerna, ja eller i alla fall 60???

Nu har jag börjat packa lite lätt, och tänkte strax fortsätta, med tallrikar...tallrik, tallfattig, tall? Why??? Granrik, björkrik, etymologi??? Nu till tallrikarna, och ... Phinneas och Ferb!!!
Lax och Potatisgratäng till middagen
Kram

Inga kommentarer: