måndag 30 augusti 2010

Ett erkännande så här

Jo det var ju lite annat i helgen förutom PUMPASOPPA, jag gjorde t.ex. en jättegod potatisgratäng, bakade två stycken äppelpaj på stenåldersvis, ja, den ena blev bränd. En sats amerikanska muffins...som inte direkt blev så där toppiga små muffinsar, utan en plåt med sockerkaka förutom att det stack upp papper lite här och där... sen bakade jag faktiskt en äppelkaka som jag också lyckades bränna en smula... den blev iof ok efter jag skalat av det yttersta lagret på toppen. Så nu vet ni varför jag inte bakar allt för ofta.

Förutom det...matbiten, jo 8 liter pumpasoppa. En grå sörja, som luktade pepparkaka, och som jag inte smakade på, för den såg ut som den kommit upp från någon annan... Jag gjorde även några grönsaksburkar, att ta med till matlådor, blandat squash och lök, samt att jag gjorde några squash med champinjonstuvning som jag gratinerade i ugnen...

Om jag gjorde något annat än lagade mat? Jo, jag ordnade med fotbollskiosken, följde med Hanni till ridning (hon fick ha en ny (för henne) häst den här gången som heter Felix) sen nattvandrade jag med bla. Anki och FotbollsErik och sen så var vi faktiskt och hälsade på Lasses bror och familj i Uppsala.

Vaddå???
Det här var en LUGN helg för mig???

1 kommentar:

Linköpingsfröken sa...

åhh vad kul med bakning - tycker jag iallafall :-)
När bjuder du på kafferep då?