tisdag 28 juli 2009

Layouter och kort från Scrapparazziträffen...

I oordnad ordning. Första layouten, Familjen. Jag älskar papperet och det fick vara ganska ostört. Texten kommer från en Panduro. Jag tyckte den passade: we have something special that no one, no distance, no time can take away...we have each other.Andra är Hanna. med några mycket lägligt utlagda chokladgodisar... Rosorna är fastsnurrade i punchinellan..... Layout 3, Min lilla dam...

Närbild på texten och blommorna:
En närbild på "tag"en. har använt minipärlor och vanlig småpärlor.Layout 4 börjar med en likadan "tag"Hela layouten ser ut så här...
Layout 5 Layout 6. Funny faces. Texten säger: Love in it's truest form has no language or words. it just has a thousand and one actions we all wish we could describe...

Nummer 7 en dold tag...

ett dolt foto...

hela LO:n

Jag gjorde en tavla också... en annan variant av en tidigare...
Sen började jag på ett kort till Hannisen... Det ska nog komma lite mer på det, men jag vet inte riktigt...
det var väl allt tror jag
Kram

Sommar på lotten... nu är vi nog hemma...

Har varit massor på lotten i sommar, toan pajja, hemma och där, annars har det varit underbart. Igår gjorde jag ett fynd:
Gratis var de, och reasäsongen för dynor är ju på topp...
Sen var barnens farfar ute i skogen och plockade guld. Det var mums.

Kram

söndag 26 juli 2009

Semester i stora lass

ja, har bott på lotten sista tiden, härligt med undantag för lite bajs... Igår var jag hos Zornitsa och shoppade och pysslade endel. Det blev 7 LO ett kort, halvfärdigt, och en tavla. Jag är rätt nöjd. Lägger in dem när jag fotat dem... Men nu är det tvätt, disk och städa som gäller.
:(

Kram

söndag 12 juli 2009

hahaha

Lasse har köpt en jacka till Hanni för 430 kr... tovad ull!!! Hon tycker den e ful.
hahaha
Kram

fredag 10 juli 2009

mycket på en dag!

Så här till sommaren är det här min favoritmat... i olika variationer. Men nästan alltid tomat och ost. Mums.Sen fixade jag naglarna också. Det ser kanske bra ut på kort, men i verkligheten är det galet illa. Allt på grund av det #%€** limmet. Så jag köpte nytt idag i stan... ...innan vi kollade på Ice Age 3 (3D sv tal). Rekommenderas varmt. Jättebra!!!
I alla fall efter en heldag i stan började jag fundera över vad jag egentligen hade i väskan... Ja ni ser ju, och jag vågade inte ens lägga fram allt som låg i min lilla tyg väska från ROXY (som jag köpte i Paris förra året, tänk att JAG använt samma väska i över ett år)... (Och till alla er som undrar, NEJ jag röker inte, annat än stressröker med rökande kollegor...) Kram för idag

onsdag 8 juli 2009

Michael Jacksons ehrm begravning???

Kan man kalla den så? Jag blir lite beklämd. Jag menar så klart även om jag inte var ett stort fan så tyckte jag att han var väldigt duktig och uppskattade hans musik. Han var en stor entertainer. Men det konsertliknande spektaklet igår på teve kändes pinsamt. Särskilt Jacksons familj har ju alltid gått ut med att vara så himla "kristen" har de aldrig hört budet - du ska inga andra gudar hava jämte mig? Visst, det hade sina fina bitar, men att bjuda in/sälja biljetter till tusentals skrikande/sörjande fans, kändes väldigt girigt, eller helt enkelt ofint.

King of pop (själv är jag mer för rock) är död, länge leve kungen. För inget kommer ta bort hans musik, och det kommer nog komma endel covers den närmaste tiden. Tror dock inte att Stevie Wonders musik kommer att säljas lika hårt som Elton Johns Candle in the wind gjorde för Prinsessan Diana.
Annars har jag shoppat lite. En ny Bluetooth till min mobil, behövde en laddare, och för några kronor extra fick jag en äkta Harald. Eftersom jag pratar endel i telefonen nu mer så tänkte jag att det kanske skulle löna sig.
Sen köpte jag en ny bok, jag gillar faktiskt Perssons böcker, de har en mörk komisk ådra som jag tilltalas av, Läste Grisfesten för inte alls länge sedan, och gillade också den! Jag hör faktiskt Perssons röst när jag läser dem (hihi). Har bara hunnit börja. Funderar också på att åka ned till Linköping och vittja Sabines bokhylla...Sen har jag fått äran att frisera min lilla terrorist. Fasen vilken egen vilja den här damen har. Värst är det såklart när pappa är i närheten. Har aldrig förstått hur vig den stora karln egentligen är... att kunna linda sig runt ett sånt litet lillfinger som Hanni har är ju faktiskt en bragd, nästan så jag borde anmäla honom till någon sportgren eller så!Det var väl allt för den här gången,
Kram

tisdag 7 juli 2009

Sommarlov??? inte då

Sommaren är ju den tiden man har som mest att göra, eller hur. Själv så skapar jag mig endel sysselsättning. Ja, som när jag tog barnen för att åka och lämna kusinen på Skavsta, och tänkte... fasen det är ju halvvägs till Sabine, och tog mig en tur ned till Linköping, ett par mil före tänkte jag...fasen det är ju halvvägs till mamma, så efter samtal med barnens pappor ringde jag henne. Shoppade packning på Ikanohuset i Linköping, samtidigt som jag fick en smarrig fika med Sabine, kort, men såååå trevlig. Ja, så drog vi vidare till Öland. Halvvägs dit kom jag på att jag faktiskt hade planer för kvällen!!! Japp, sån e jag!
Vi stannade ett par dagar, och kom hem i tid till Erks kalas.

Jag köpte Mons Kallentofts "Sommardöden" (tror jag den heter) och läste. Den var ok, men man kunde räkna ut vissa händelser innan, och jag gillar inte att kunna gissa mig till ens halva slutet. Men det var en spännande bok, ska nog kosta på mig "Höstoffer" inom en snar framtid. Någon har skrivit en bok som utspelar sig i Märsta, den måste man ju köpa (eller inte, handlar om en 4 årig tjej som försvinner tror jag, eller var det 13???)

Annars är planen att gå på bio med kidsen, Iceage 3 (gillade de första) och Harry Potter och Halvblodsprinsen (ÄNTLIGEN!!!) Ja, de har tjatat sedan förra året när den egentligen skulle kommit ut!

Nu är det ungarnas tur...
Kram