torsdag 21 april 2016

Man blir ju knäpp

Ja, jag deklarerade i god tid, och fick besked om skatteåterbäring, vilket kändes bra, jag känner att jag skulle vilja "komma ikapp". Men samma dag som jag lägger ut en i mina ögon mindre förmögenhet på en ny mobil till dottern (ja, ja... inte så dyr men ändå) så får jag ett brev från skatteverket att jag måste göra om min deklaration, på grund av ett tekniskt fel, vilket gjort att inte alla uppgifter var med vid första tillfället.... Jag får i alla fall tillbaka pengar (och behöver inte betala in...) men ändå. Lite besviken blev jag. Ja, ja livet är hårt och orättvist.

Det händer en hel del här i huset just nu, tippen besöks nästan varje helg. Lite planer har jag på att uppdatera och göra om. Jag önskar att jag kunde få till det och renovera alla delar av huset som jag vill göra samtidigt. Det är saker som balkongen, tapetsera om i hela huset... golvet i köket (vill ha klinker) och så vidare. Men det får bli lite i taget. Börjar nog med balkongen, och att måla om i ett rum!

Köpte en bok till dottern, på beställning (ja, sonen fick ju sist Starwars: Aftermath) hon ville ha Maze Runner. Så jag (beställer på nätet) hittade den hyfsat billigt på Bokus, och visade henne. Men nä, det dög inte åt lilla donnan. Den var ju inte på engelska. Så nu ligger The Maze Runner här. Vi väntar fortfarande på de två böcker jag köpte som studentpresenter till 2 blivande studenter. Borde ju gjort kort i helgen. Men ja, man är ju lätt senil.

Nu ska jag grubbla vidare på hur man arbetar med vissa saker på jobbet!
Tjolahopp
Kram

Inga kommentarer: