måndag 7 april 2008

Nya tåg nya tag.. eller något

Idag har jag arbetat... jag har haft lektioner, rättat prov, och varit en normal elak lärare. Jag har bråkat med maken, med 15 åringen, och lagade en helt underbar risrätt som Erk och Hannis hatade. Men 15 åringen och maken var nöjda. Så det kändes bra.Det gör inget att man hatar min mat när man är så här söt och charmig. Lockman kanske vann Häxornas pris för super charm leendet, men Erk är inte långt efter. Här uppklädd för tvåårskalas för en tid sedan.

Gjorde klart de sista recepten till den sista swappen jag är med i, och hittade det jag skulle skickat med till "kyckling"värdinnan. Pinsamt. Men men. I alla fall så har jag också gjort en lo som jag är nöjd med. Så jag lade in den på en utmaning på svenskscrapbooking.se... Bom5-jag. Känns lite roligt. Men jag hade såååå svårt att hitta var jag skulle ladda upp den, så jag laddade upp den 3 gånger istället för en. (haha) Hm, vet inte om jag kan pyblicera den här eller inte, så jag väntar med att visa den.Jag gjorde ett kycklingrecept till sonen också. Gabbe älskar kycklingen med feta ost så han ville ha ett recept med till sin andra familj. Så det kändes som succe.


Nu har jag alltså nästan skickat iväg alla swappbidragen. Så då är det bara att vänta på att de ska börja dimpa ned i lådan. Men det ska jag säga, att swapp är dyrt, inte själva sakerna kanske men porto... oj oj oj. Och så blev jag en swappoholic så himla fort. Jag måste nog starta en Swappoholics anonymus...


Kram

2 kommentarer:

Cath. sa...

Han blir bra på bild, sonen! Kram!
Nu vet du att jag har läst!

M@gs sa...

Hihi