söndag 16 maj 2010

Suck, Vilken helg

Jag är inne i en enormt aktiv period just nu, inte helt självvalt... Det är fotboll inkl kiosk, ridning, dagisavslutningsplanering, och massor med annat. Men men, idag skulle jag avsluta en hektisk långhelg med att pilla navelludd... Det gick åt, som Emil skulle säga, pipsvängen... eller var det Pippi? Vet inte. Vet att jag måste göra att göra listor, på att göra att göra listor...


Onsdag till torsdag var vi på en härlig Ålandskryssning hela familjen. Vi slappade, shoppade godis och åt riktigt gott.


Fredag flängde jag hit och dit som en tätting och hämtade kemtvätt, linser och skulle fixa glasspinnar, minneskort osv. Tryckte in en trevlig fika däremellan, vilket kostade ett par skor till Hanni pann... men det börjar ju somra, så hon behöver det. Sen ut till lotten, fika, och hem och handla mat. Just när jag kommer till Maxi, så blir det att jag ska hämta de barn som vill och vi ska grilla. Suck. Ja ja.


Lördag, upp till fotbollsplan, ska ha tag på kioskansvarig för P98, ingen där, åter till 11, så jag flänger upp då igen... ingen där. Sen går jag och Hanni till A och fikar med henne och hennes dotter. Jag fick en jättefin klänning...För att sedan snabba oss till ridning... Hanni fick superhästen Milton, ja eller ridskolans motsvarighet. Den i boxen mycket elaka, och som inte vill att man spänner sadelgjorden, nunafsarviMaggelimaggsibaken men jättesnälla ridhästen Milton.Först en stund i ridhallen, sen ut på en ridbana utomhus...ett varv... Stressa hem, duscha och iväg mot Södertälje. Hannipann var rätt så trött, och grät ända in till Stockholm för hon glömt Hasse och Mysis. Vi hade jättetrevligt (som vanligt) i Södertälje och åt massor med gott och drack och umgicks. Sedan invigde jag och Cath. min Big Shot. Det gick bra och jag är mycket nöjd med den. Jag fick tillbaka alla mina dies jag lånat henne, och OJ vilka massa. Nu har jag också beställt endel från Scrapbruket som har billiga Spellbinders (219:-) så jag är nöjd. Nu är det någon smart packningsanordning för mina blommor och diverse annat som jag letar efter. Men det får ta sin tid.

Nästa vecka är nästan värre, med optikerbesök, frisör och diverse idrottsliga ansträngningar. Men vila, det får man göra när benen bryts.

Ha det

Kram

1 kommentar:

Cath. sa...

Ååå, jag blir helt trött när du skriver allt ni har gjort. Att du orkar!!! Ta hand om dig vännen, det finns bara en Maggan och henne vill vi alla ha kvar!
Jättetrevligt att ni kom och suuupergod kyckling! Hoppas vi ses snart igen!

Kramen!