fredag 3 december 2010

Svar på frågan om mitt nya jobb

Ja, egentligen är det 2, jag har redan börjat på Hermods där jag ska göra några timmar i veckan, eftersom jag "bara" fick en tjänst på 75% på VVU IV i Upplands Väsby. Jag var tvungen att tacka nej till en tjänst på 80% i Täby... Det gick inte att få ihop. Jag har börjat sluta i Vallentuna, det kommer bli lite tråkigt. Det enda jag inte kommer sakna är mördarkurvan och fartkamerorna...

Har börjat intressera mig för julklappar... någon som har några förslag???
Hannisen är klar,
Gobisen i stor del
Maken har lämnat önskelista...
Men jag döööör när det gäller Limpan och Erki, och Erki är det till råga på allt köp födelsedagspresent som ska införskaffas också???
Suckelisuck suck.
Och kissnödig är jag också.
Och jag har bara skivit 10 rader på min Buppsats, och inte kommer jag in i betygssystemet, och de där xxx uppsatserna som ligger och väntar på att bli rättade, inte sjutton rättar någon dem??? Hur kommer det sig. Görs inte sånt automatiskt? Betygen ska faktiskt vara satta snart??? Ja ni, det här är mitt liv? Hur står det till i ert???

Kram

1 kommentar:

Charlotte sa...

Ingen som rättar mina grejer heller. Önskar mig självrättande prov och uppsatser i julklapp... satt till halv elva i förrgår med engelskuppgifter från åttorna. Julklappstips är svårt. har inte ens idéer till min egen familj. Kram!