måndag 26 december 2011

Nu är det vår igen...

Eller hur, det kom några snökorn och störde där innan jul. Mest tror jag för att barnen skulle hoppas på en vit jul, men TJI fick dom. Nu håller jag på att arbeta ikapp i Engelskan och Historian. Fördjupningsarbetet på 7x2000 ord (14000 ord) är inne på det facila antalet av 316! Japp, jag är på gång. Om jag har diciplin. Jamen visst. Jag skulle t.ex. arbeta med historian i 3 timmar idag, sade jag. Jag började vid 9, plockade fram böckerna, och sen arbetade jag med engelska och facebookade, sen tog jag fram en bok till och nu bloggar jag... det är 40 minuter kvar av min utsatta tid!!!

Jag har faktiskt slagit upp 2 böcker på typ rätt sida.

Nu funderar jag på hur jag ska lösa det här med tid. Har fått en najs julklapp av Lenita som ska ta hand om mina naglar... och sen ska jag mellandagshandla, umgås med Annelie och, ja äta kalkon som någon lämnade här igår... suck.

Kram på er, nu är det åter att stoppa näsan i historien... hoppas på att ha skrivit minst 320 ord innan den utsatta tiden tagit slut...

1 kommentar:

Cath. sa...

Å du är duktig du. HADE tänkt plugga och jobba idag men nåpp, sköt duktigt upp det. Städade de minsta Enas rum istället och hade tvättstugan och manglade så jag latade mig inte så mycket som jag tänkt mig. Men imorgon, DÅ ska jag lata mig. Lite. Och sen plugga/jobba ;D!
KRAM på dig finaste du!