fredag 23 mars 2012

Svensk Sport???

Ja, efter gårdagens handbollssuccé, och snabba upptåg till Elitserien, med en säsongs stopp i allsvenskan undrar man lite över Sveriges sportsamhälle. Expressen anser tydligen bara att Fotboll, Hockey, skidor och Friidrott och baddräkter på Beach Volleyboll kvinnor är värt att rapportera om, liksom Aftonbladet har sina fasta rubriker när det kommer till sport, sport, fotboll, hockey, mer, Sports underrubriker är trav, motor, spel och Superbörsen. Men om man är intresserad av Innebandy? Handboll? Hästsport utöver trav, ex Galopp eller hoppning? Var ska man vända sig då? Är det bara lokalpressen, och den relevanta sportens egen hemsida då? Det suger.

Fett!

Hurra för Skånela IF herrar, som tog sig genom allsvenskan till elitserien på en säsong. Bara så ni vet. Erk var och kollade förra året, när de segrande klev in i allsvenskan, och han var med igår i Eriksdalshallen och såg sin tränare och de övriga grabbarna besegra Djurgården, och hörde att Wärta besegrat Helsingborg, så att vägen till Elitserien var klar. Bara att gå dit liksom!

Nä tacka vet jag information om flera saker i världen, inte bara Afghanistan, Messi/Zlatan och terror i Frankrike, Ja, och stora rubriker om Stackars Staffe eller va han hette som åkte ur Big Brother, för att han gjorde vad de ville, kontroversiella uttalanden som skapar rubriker i Svensk Press, och därmed ger tittare till programmet....

Suck, Svenska tidningar stinker.

Inga kommentarer: