tisdag 6 maj 2008

Hur långt är det till sommarlovet?

Ja det kan man fråga sig, jag har inte börjat räkna ned ännu, vilket antagligen betyder att det är för långt kvar!!! Har planerat en skattjakt för ungarna i en av mina klasser idag... Vad de ska hitta? Mig såklart. Hihi. Det kommer att bli roligt. Det kändes så himla härligt att komma med ideen så jag avbröt lektionen och skickade ut ungarna. Nu har jag gjort två skattkartor och längtar redan till nästa tisdag. Tjohooo.

Deklarationen lämnade jag in, med lite problem, för min man (som inte sköter varken hushållskassan eller någon annan ekonomi att tala om) stressade upp mig med massor med avdrag han läst om. Hoppas bara jag slipper betala mer än det stod i uträkningen så är jag nöjd.

Jag har massor med funderingar på hur jag ska få min kära man att lyssna på mig, dvs. verkligen höra vad jag säger. Den ena knäppare än den andra, men favoriten hittills är att ringa hans pappa och be honom säga det jag vill föra fram. De andra har mer med ett slagträ och hans skalle att göra, jag tror inte den går att realisera... hehe. Jag får väl vänja mig, men jag menar om jag inte har vant mig på 10 år, så varför skulle jag göra det nästa 10. Jag hatar verkligen när folk inte hör vad jag säger.

Det är en sak till jag funderar över. Är det någon som känner till en ö på något varmt ställe som jag kan undervisa svenska på, och softa i solen resten av tiden... Jag vill ta ett sabbatsår och lägga mig på en beach någonstans i solen.

Kram

1 kommentar:

Sabine sa...

22 skoldagar kvar. Bara så du vet :-)