torsdag 15 maj 2008

Massor av skapat!!!

Ooo jag fick sådan där underbar färgsprakande inspiration igår... Det kändes så himla härligt. Först så tog jag några gamla semesterbilder på äldste sonen som älskar motorfordon och satte mig med. och låt mig säga att även om det blev ojämnt så är jag stolt över däckspåret, så gud nåde den som klagar på det.

Förra sommaren var jag och Hanni på besök hemma hos min kollega i Mariefred. Vi hade jättemysigt och barnen uppskattade det verkligen. Hon hade sin äldsta son med sig. Det var Guld. Och jag tycker att båda lo är bra. Mest för att jag kommer ihåg tillfällena. Lenamaria om du ser det här... kolla den stora trollsländan över kidsen i hjärtat...

Här leker barnen med två kanoner. Suggan och Galten? Stulna från något skumt slott i öst... Det här kortet är från Norge, när vi var där och hälsade på. Mina 3 barn har hoppat sig så trötta att de knappt orkar stå upp... Hanni orkar inte ens le. Jag kanske misslyckades lite med layouten, men jag är så nöjd med de andra så det gör intet...Den här bilden var jag bara tvungen att scrappa, jag älskar den. Mina små busisar... Jag har haft svårt att scrappa med band, så jag bestämde mig för att ha många band, olika. Den blev väl inte toppen. Men motivet gör att det inte spelar så stor roll. De bara lyser lycka och bus om dem...Japp det var det för idag. Jag har fått mammas memoarer, och det mest spännande där var att den inte var så himla spännande alls... Men väldigt intressant och trevlig läsning... Kram på dig mamma...

Ja, sen gjorde jag faktiskt 10 fina receptkort till en swapp... Drinkar... Men de får ni se en annan gång...

Kram alla andra också

3 kommentarer:

Anonym sa...

OJ vad mycket fint du har gjort. hoppetoz gillade jag specielt.

Cath. sa...

Oj, vad du har varit kreativ!!! YES, det VAR hjulspår, vet inte om jag smsade det eller om jag bara tänkte göra det....=D Du vet ju hur jag är... Men det blev kanonbra!
Ikväll ska jag göra ett 30-årskort! Kanske finns det i bloggen imorgon...

Jeanette sa...

Jättefina lo´s. Tänker absolut inte klaga på däckspåren. Det blev ju kanonbra. Visst är det roligt när inspirationen infinner sig och man kommer igång och känner skaparglädjen.