lördag 14 januari 2012

Stolt mamma!!!

Förra helgen var vi somsagt i Jönköping och sonen spelade handboll i hallbybollen, en årlig cup. De gick vidare till A-slutspel, där de med publikens stöd, eller hur, vann den första matchen i en riktig nagelbitare. Sen blev det en marginell förlust där studsar och returer alla kom fel! E gjorde bra ifrån sig och satte lagets första mål. Jag var så stolt över honom hela tiden. Idag hade laget fyra matcher i två olika hallar samtidigt med fyra fem mil mellan. De fick dela på sig och låna lite killar från 99orna, eftersom den ena serien de spelar i är 99-00 serie så var det dit de äldre killarna fick bege sig, så även min son tillsammans med de ungar vars föräldrar vi brukar hänga med på läktaren. Vi skulle spela mot ett bland lag med en eller två 99 de kom från Norrtälje. Våra grabbar spelade ihop sig under första halvlek och det gjorde ingen större skillnad om det var 5 99or och 1 00a på planen eller de var 2 blandade med 4 00 killar. De sopade banan med motståndarna, även vassunda fick stryk. Vi höll oss till 21 och de fick 11 och 13 mål. Den andra delen av laget? Ja utan våra stjärnor förlorade de båda matcherna!!!

E var jätteduktig och satte mål nr 21 i sista matchen. Men jag hade varit lika stolt ändå! Det är jag alltid!!! Jag har 4 underbart bra barn här hemma!!!!

PS. Med tanke på händelsen i Uppsala förra helgen kom jag med förslaget att om någon av spelarna är riktigt dålig, eller om vi förlorar stort... Då får tränarna gå hem!

1 kommentar:

Catharina sa...

Å, vad roligt, heja heja E!!!
Ja, de är fina, alla 4!!!
KRAAM!