lördag 31 maj 2008

ÅÅÅh, världens härligaste dag...

Vaknade i morse, med en härlig känsla. Sommarväder och jag skulle in till Stockholm och träffa en av mina närmaste vänner, och en till... Skjutsade barnen till svärföräldrarna på landet och tog pendeln in. Sabine och jag kom samtidigt till "bögringen"... sen bar det av in till gamla stan. Vi hade en sorts möhippa och hon förberedde sitt bröllop. Först till underklädesaffären. De sa nej, vi har ingen i din storlek, men när jag smet in så sa Sabine, kolla bara, och jag gjorde det. Där stod hon i världens snyggaste korsett, hennes figur är lika generös som min, och korsetten och hon var riktigt snygga tillsammans. Det säger mycket. Alltså så fick vi kryssa för första rutan med ska köpa.

Sen gick vi till Skapa på söder och jag handlade lite. Tyvärr hade de bara 2 papper av de som Sab ville ha, likadant med övriga saker hon ville ha.... Men jag handlade lite, hittade en punsh som jag älskade, sen träffade jag min favvo Cath. och fick lite saker jag beställt från Magdas, och akvarellpapper och en tomteröd PROmarker penna. Efter det promenerade vi vidare till NK, där vi hittade fler underkläder... och jag handlade lite också. Jag köpte ett par trosor med ben, så jag kan ha kjol utan strumpbyxor i morgon... Sabine hittade inga skor på NK, men vi gick vidare till andra sko affärer, och hon hittade ett par perfekta skor på Vagabond.

Sen gick vi och åt på en utesservering på centralen, vi kom lagom för att se Kenyanerna springa in på Stockholm Maraton. Kul. Vi åt Sill och Strömmingstallrik, den var helt underbar, för att inte tala om upplägget. Sånt är viktigt.

Sen åkte jag till Lotten för att hämta mina barn. De hade haft en underbar dag. Solbrända och badade. Somnade som stockar! Underbara ungar.

Kram

1 kommentar:

Cornelia sa...

Hej på dej!
Tack för titten och kommentar i min blogg!

Läst lite om dina dagar i Hufvudstaden... ;-)