måndag 7 juli 2008

Utmaning

Jag behöver hjälp med 2 av mina LO. Du skriver en kommentar om hur jag kan göra, och/eller hänvisar till någon blogg/hemsida.

LO1
LO2

Som pris tänkte jag mig en scrapgodispåse. Jag lottar ut en liten påse, och om jag bestämmer mig för att använda något ni tipsat om så får den/de en lite större påse. Lottningen sker kl 20.00 söndagen den 13 juli.

Lycka till!!!
Kram

12 kommentarer:

Unknown sa...

På "barnarbete" skulle jag sätta en journalling tag/papper eller så och sedan gjort en ram runt hela lo´n, antingen doodlat (med prickar) som jag gjort på min senaste i min blogg som heter "baby boy" eller lite slarvia streck eller stämplad ram...
På nr två hade jag nog också velat se en ram.... runt hela lo´n, då blir den balanserad tror jag! Hoppas tipsen hjälper! De är jättefina dina alster!

*kram* Pia

Unknown sa...

Ovärdeliga tips från mig som har jobbat åratal med scrapping ;-)

*1: här ska du klistra dit lite saker som de kan arbeta med, typ penslar, spadar, färgburkar. Gärna silhuettbilder på arbetare i svart papper också.

*2: här ska du skriva dit några sköna kommentarer som Erik har kläckt ur sig och ha dem i pratbubblor runt dina bilder.

Anonym sa...

Dom är fina dina LOer som dom är men jag känner igen känslan när man själv tycker att det saknas nåt;0) Så mina förslag!
LO 1:
Använd matchande mönstrad papper/pappersremsor under bilderna(mellan CS och bilder).
Journaling med tex på en färdigt journalingpapper eller spiralblockspapper under rubriken.
Dekorationer i en sk visuell triangel: tex swirils av nåt slag i nedesta vä hörn av första bilden och översta hö hörn på den andra och åter hö nedtill mellan bilderna, så att det bildas en triangel som för blicken till foton

Anonym sa...

...fortsättning;0)....
LO 2: Sätt mörktbrun fotomatta under bilderna och 3-D kuddar.
Gör egna dekos i cirkelform (blommor gärna lager på lager och ev en knapp el pärla på som matchar mösterpapprets cirklar och lägg ut lite här och där. Journaling här också!! (Här känns även ugglor som dekos rätt, vet inte varför men det känns bara så;0) Kanske att pojken ser så klok ut=0)). Du kan kolla min LO; syskonbus ang runda cirklar som dekos i min blogg

Anonym sa...

Ja du, Dom är fina så det räcker. Men jag håller nog med sabine om att det hade varit coolt med lite penslar och målarburkar.Kanske nån kommentar från nån av barnen typ"Får jag min glass snart, för nu har jag gjort min del".
2:an jaaa, gud va svårt. Jag tycker det känns lite tomt nere i vänstra hörnet. Men vad ska man ha där då? En bild på nåt som hände den dan. Eller en favvo grej som han gillar ex en bil.
Du har och fundera på.Hoppas det löser sig. Kram....tyrasmatte

Pyssellina sa...

Du kan sätta dit lite dekorationer, blommor, brads eller nåt stämplat motiv som du färglägger och klipper ut o sätter dit med kuddar. Eller nån journalingstämpel och gör likadant där du skriver nåt om bilderna. Lite egenritade snirklar eller streck runt hela LO'n.
Kanske nåt som passar, vad vet jag.

Emelie sa...

på lo 1 skulle jag sätta dit lite mer dekorationer, kanske ett chipboardstjärna, några knappar mm. och på lo 2 skulle jag dodla lite

Anonym sa...

Hej!

Jag skulle nog ha gjort följande:
1. Gör något kring det vita på fotomattan. Prickar, doodla osv. Det blir lite för stor kontrast mellan det vita och den mörka färgen. Sedan hade jag gjort en journalingruta i det högra nedre hörnet.

2. En ram runt hela LO:n för att "samla ihop det". Om det går flytta "Erik" till mitten av Lo:n. Kanske göra det lite större. Sedan dekorera nere i vänster hörn.

Lycka till!

Anonym sa...

Hej Hej dom var ju jätte fina men här får du nått tips :)

Lo 1: doodla och dekorera mer du kan ju också skriva lite Journaling i det högra hörnet där nere

Lo 2: här tycker jag också mer deckos och doodling och nån fin stämpel du kan ju skriva lite ord om erik lite varstans det brukar jag gjöra

zαnуα ♥ sa...

Jättefina :)
Men som ngn innan sa, jag vet hur det känns när det inte känns "klart" ;) jag tycker att du kan doodla lite på bägge lo´na, kanske sätta dit en penna eller pensel på dem :) Sen är det ju jag och mina swirls..Hade vart snyggt i ngt hörn ;) Kram :)

Anonym sa...

jag kom på en till sak jag brukar sy med vanlig raksömm som en ram på mina Lo:s på min blogg har jag en lo där jag har sytt lite varstans

www.oliviiias.blogg.se

M@gs sa...

Nu är klockan 20 och jag ska lotta.
Kram