lördag 21 juni 2008

Midsommar...

Torsdagen började bra... Jag skulle lämna nycklarna till bilen till maken, den trasiga bilen... Kom på halvvägs att de låg kvar hemma. Japp. Bara att åka tillbaks.

Sen var vi vid bilen utan att den kom igång i en halvtimme innan vi åkte upp till lotten och lät svärfar och maken laga bil ifred.

Midsommarafton var underbar. Vi åkte till lotten runt 11 och förberedde i lugn och ro, barnen hade jätteroligt, vi fyllde poolen och gjorde kaffe. Vädret var underbart. Syrran kom och vi käkade tårta med hennes kille, och hans bror. Vi hade precis ätit klart när Catharina och Matte dök upp med sin familj. Det var skönt, för syrrans killes bror hade varit i Österrike och Schweiz med 8 av sina närmsta kompisar. Kollat fotbolls EM och campat. Det var lite ensidigt samtalsämne dock roligt. När Catharina kommit satte vi igång grillen och sen käkade vi... och pratade och pratade. Det var jättetrevligt. Sen sov vi över (när alla andra åkt hem) Det var så najs, jag sov nere med Gabbe, och maken på övervåningen med kidsen.


Idag har vi spelat minigolf med kidsen på Rösjöbadet. Jag/Hanna, Erik och Gabbe hamnade på samma poäng 100, och Lasse vann med 61... (Ulla hade 96, och Mange 75). Sen käkade vi middag med svärisarna. Ja, inte mycket att orda om det...


Kram






2 kommentarer:

Cath. sa...

TUsen tack för senast! Som alltid så kul att träffas! SYND att vi inte bor närmare... Ses imorgon igen i alla fall!
Kram!

Anonym sa...

Låter som ni hade en ganska lejback (swengelska) och skön midsommar. Härligt!